Kuidas tubakat õigesti pakendada?

Üks peamiseid viise kuidas sessiooni kergesti rikkuda on halva tubaka kasutamine. Milline on halb tubakas?

* Kuiv – Tubakas võib oma niiskuse kaotada kui seda
1. Aknalaua hoida, kust päike peale paistab.
2. Kaua hoida lahtiselt. Kusjuures tubakas kuivab lõppude lõpuks isegi tehase valmistatud pakendis.
3. Hoida soojusallika, näiteks ahju, radiaatori kõrval.

* Must
– ehk muu sodiga segunenud tubakas. Võib juhtuda kui
1. Tubakat põrandale pillata ja seejärel üles korjata koos muu sodiga, mis sinna kinni jäi.
2. Hoida muu keemiliste vahendite kõrval. See võib olla isegi väga kahjulik.
3. Segada vee, meega, arvates, et see muudab tubaka paremaks ja niiskeks.

Selleks, et tubakas kauemini säiliks peaks seda õigetes anumates hoidma.
Põhjused, miks see vajalik on:

Õhutihke – Säilitab niiskuse ja maitse
Lihtne avada ja sulgeda – Muudab asja lihtsamaks
Lai ava – Pole miadgi hullemat kui väiksest avast tubakat välja surkida.

Plastikust toidukarp – Kõik neist ei ole üldse nii õhutihked kui arvatakse. Minu enda tubakas nendes karpides üpris kiirelt kuivaks läinud, Kuid neid on väga lihtne puhastada

Minigrip – Õhutihke ainult teatud aja. Kui seda pidevalt kinni-lahti teha siis kinnitid muutuvad nõrgaks. Tubakat on väga tüütu kätte saada.

Klaaspurk – Neid on lihtne leida ja hea õhutihkusega, kuid sul läheb vaja kahvlit, et seal põhjast tubakat kätte saada.

Nipsuga plastikkarp – Minu lemmik, need on tihked, lihtne avada-sulgeda ja kuju on täpselt paras, et tubakani ulatuda ,hiljem puhastada. Need maksavad pisut rohkem kui tavaline, kuid see on seda väärt

Sildid: , , , , ,

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: